Direct contact? Bel: 070 - 222 30 00

Home > Huisartsenpraktijk > Huisartsen > R. Hulsebosch

R. Hulsebosch | Huisarts Locatie Bordewijk Aanwezig: maandag t/m woensdag

R. Hulsebosch

In 1986 ben ik als huisarts begonnen in Mariahoeve. Praktijk aan huis, bevallingen , dag en nacht bereikbaar voor de patiënten. Een dorpsdokter in de grote stad. Vanaf 2005 hebben mijn collega’s en ik Medisch Centrum Loudon opgericht.

We zijn uitgegroeid tot een groot centrum met een kwaliteitskeurmerk en hebben alles in huis om goede zorg te bieden volgens de huidige maatstaven. Wel met behoud van persoonlijke aandacht van een vaste huisarts. Daarin schuilt de kracht van een huisarts en dat is wat mij na 30 jaar nog steeds boeit.

Dat je de patiënt leert kennen en dat deze je vertrouwt en dat je het vertrouwen moet verdienen. Dat is de kern van dit mooie vak. Ik ben verbonden aan de Universiteit van Leiden en leid jonge dokters op tot huisarts.
Dat geeft veel voldoening en houdt me scherp.

Mijn levenslange hobby is bergsport. Als expeditiearts heb ik vele beklimmingen en andere tochten begeleid: huisarts in primitieve omstandigheden. In ons centrum houd ik me bezig met personeelszaken en geef leiding aan de ouderenzorg en het vaccinatiebureau De Reisdokter.