Direct contact? Bel: 070 - 222 30 00

Home > Nieuws > Bericht dokter Siccama

Bericht dokter Siccama

Beste patiënten,

Tot mijn spijt moet ik u meedelen dat ik definitief zal stoppen als huisarts en praktijkhouder bij Medisch Centrum Loudon. De toegenomen druk de laatste jaren op de huisartsenzorg en mijn persoonlijke medische situatie hebben er helaas toe geleid dat ik dit moeilijke besluit heb moeten nemen. Ik heb de afgelopen acht jaar alles gegeven en ik hoop dat ik een positieve bijdrage heb kunnen leveren aan uw gezondheid of waar mogelijk een beetje heb kunnen helpen of ondersteunen.

Ik zal de bijzondere gesprekken en dierbare band, die ik met velen van u heb mogen opbouwen, erg gaan missen. Ik dank u voor uw vertrouwen.

Met hartelijke groet,

Reinold Siccama

 

Beste patiënten,

We willen dokter Siccama graag bedanken voor zijn inzet en collegialiteit de afgelopen jaren. Wij respecteren zijn besluit, maar zullen hem zeker missen.

Huisartsen Dirkzwager, de Bruyn Kops en Vroling zetten de zorg voor u als patiënt bij Medisch Centrum Loudon voort. Vanaf 29 september zal dokter Klep het team versterken, zij zal op de vrijdagen aanwezig zijn. Daarnaast hebben we extra zorgcapaciteit met de komst van onze verpleegkundig specialist Monique van der Hoeven.

U als patiënt blijft van ons de best mogelijke zorg ontvangen, daarvoor maken wij ons als centrum samen sterk.

Namens de huisartsen van Medisch Centrum Loudon,

A.C. Dirkzwager, M. de Bruyn Kops, A. Vroling, E.M. Makkink, M.A.C. Geenen, L.C. Yntema, L.J.M. Albers, R.D. van Velzen