Direct contact? Bel: 070 - 222 30 00

Home > Nieuws > MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net

Huisartspraktijk Medisch Centrum Loudon nodigt u van harte uit op MijnGezondheid.net. Op dit gezamenlijke internetportaal van de praktijk en de apotheek kunt u via een beveiligde verbinding bijvoorbeeld labuitslagen bekijken, een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. Vanaf 1 juli  2020 heeft u inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. U bent door onze praktijk automatisch aangemeld. U kunt inloggen met uw Digid. 

In verband met het coronavirus zullen wij gebruik gaan maken van e-consult. Met e-consult kunt u via een beveiligde verbinding KORTE VRAGEN stellen aan uw huisarts. Uw huisarts zal uw vraag dan binnen 2 werkdagen beantwoorden. Zo ontvangt u advies van uw huisarts zonder dat u op de praktijk hoeft langs te komen. Het e-consult is uitdrukkelijk NIET bedoeld voor spoedeisende zaken. Hiervoor dient u telefonisch contact op te nemen met de praktijk. 

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartspraktijk Loudon en/of Benu Apotheek Loudon, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl.

Lees voor u uw handtekening zet de voorwaarden en de algemene informatie goed door. Is iets niet duidelijk, dan leggen wij het u graag uit.

https://home.mijngezondheid.net

Klik hier voor meer informatie over de MedGemak-app