Direct contact? Bel: 070 - 222 30 00

Home > Huisartsenpraktijk > Consultatie

Consultatie

Consultatie van uw huisarts kan op verschillende manieren.

Fysiek consult: Indien fysiek lichamelijk onderzoek nodig is op de praktijk. U kunt hiervoor een afspraak maken via de assistente. 070 - 222 3000

Terugbel spreekuur: De huisartsen maken gebruik van terugbelspreekuren. U krijgt dan van de assistente een geschat tijdstip waarop de huisarts u terugbelt om uw vraag te beantwoorden.

E-consult: U kunt ook gebruik maken het e-consult. Als u inlogt via Mijngezondheid.net kunt u via een beveiligde verbinding uw vraag per email stellen. De huisarts zal u vraag dan binnen 2 werkdagen beantwoorden. Het e-consult is NIET bedoeld voor spoedeisende vragen. Hiervoor blijft u gewoon telefonisch contact met onze praktijk opnemen.

LET OP: bij het aanvragen van een e-consult moet u inloggen met de Digid van de patiënt waarover het consult gaat. Dus heeft u een vraag over uw kind, log dan in met het Digid van uw kind

Beeldbellen: Tevens hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van beeldbellen. U heeft dan een online afspraak met de huisarts, waarbij u elkaar ziet en spreekt via een beeldscherm.