Direct contact? Bel: 070 - 222 30 00

Home > Overige specialismen

Overige specialismen

Meekijkconsult Cardiologie

Een keer per maand is een cardioloog van het HMC bij ons in de praktijk, om samen met de huisartsen patiënten te bespreken en te adviseren over onderzoek of behandeling. De patiënt blijft bij de huisarts in behandeling, met gebruik van de expertise van een cardioloog.

Meer informatie

Apotheek

Als patiënt bent u vrij in uw keuze van een apotheek. Wij raden u echter aan zich in te schrijven bij Apotheek Loudon. Wij zijn dan volledig op de hoogte van uw medicatie, ook als deze is voorgeschreven door een specialist of waarnemend huisarts.

Meer informatie

Diëtisten

De diëtisten van diëtistenpraktijk DieetPlaneet gaan uit van jouw kracht en zijn van mening dat jij je doelen het beste bereikt door een praktische en positieve aanpak. Uitgangspunt hierbij is dat gezond leven voor iedereen mogelijk is. Bij DieetPlaneet krijg je persoonlijk voedings- en leefstijladvies en coaching.

Meer informatie

Bloedafname

Iedere maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.00 tot 10.30 is er de mogelijkheid van bloedafname in MC Loudon. U kunt zich uitsluitend op afspraak met een laboratoriumformulier van de huisarts of een brief van het Bronovo laten prikken.

Meer informatie

Fysiotherapie

In het Medisch Centrum Loudon zijn zes fysiotherapeuten werkzaam, die nauw samenwerken met de huisartsen en de andere disciplines van het centrum. Voor een bezoek aan de fysiotherapeut is een verwijsbrief van uw huisarts niet meer nodig. De fysiotherapeut bepaalt na een 'screening' of hij de geschikte persoon is om u te helpen met uw klacht.

Meer informatie

Verloskundige

In het Medisch Centrum Loudon is een praktijk voor een Verloskunde gevestigd. De praktijk is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 070 - 30 10 197.

Meer informatie

Optometrist

De optometrist is elke 2 weken aanwezig voor diverse oogmetingen.

Meer informatie