Direct contact? Bel: 070 - 222 3000

Home > Overige specialismen

Overige specialismen

Apotheek

Als patiënt bent u vrij in uw keuze van een apotheek. Wij raden u echter aan zich in te schrijven bij Apotheek Loudon. Wij zijn dan volledig op de hoogte van uw medicatie, ook als deze is voorgeschreven door een specialist of waarnemend huisarts.

Meer informatie

De Reisdokter

De Reisdokter is een erkende vaccinatie instelling. Wij geven voorlichting, medisch advies, vaccinaties en malariapillen. Dat doen wij op maat, rekening houdend met uw reis en gezondheid. En in de vertrouwde omgeving van huisartspraktijken in Den Haag, waar de dokter in de buurt is.

Meer informatie

Diëtiste

De diëtisten van diëtistenpraktijk DieetPlaneet gaan uit van jouw kracht en zijn van mening dat jij je doelen het beste bereikt door een praktische en positieve aanpak. Uitgangspunt hierbij is dat gezond leven voor iedereen mogelijk is. Bij DieetPlaneet krijg je persoonlijk voedings- en leefstijladvies en coaching.

Meer informatie

Fysiotherapie

In het Medisch Centrum Loudon zijn vijf fysiotherapeuten werkzaam, die nauw samenwerken met de huisartsen en de andere disciplines van het centrum. Voor een bezoek aan de fysiotherapeut is een verwijsbrief van uw huisarts niet meer nodig

Meer informatie

Psychologen Indigo

Indigo gelooft dat mensen veel zelf kunnen doen om weer grip op hun leven te krijgen. Zeker als zij er snel bij zijn. Zo wordt voorkomen dat problemen erger worden. Van Indigo kunt u het volgende verwachten.

Meer informatie

Laboratorium

Het laboratorium van ziekenhuis Bronovo is iedere werkdag van 08.00 tot 10.30 in het MC Loudon aanwezig voor bloedafname. U kunt zich zonder afspraak maar met laboratoriumformulier van de huisarts of een brief van het Bronovo laten prikken.

Meer informatie

Podotherapie

Patiënten kunnen bij ons terecht voor voetklachten, klachten aan het steun- en bewegingsapparaat zoals knie- heup en rugklachten, vermoeidheidsklachten, overbelasting klachten, sportblessures en klachten bij suikerziekte en reuma.

Meer informatie

Verloskundige

In het Medisch Centrum Loudon is een praktijk voor een Verloskunde gevestigd. De praktijk is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 070 - 30 10 197.

Meer informatie

In Medisch Centrum Landscheiding

Slaapapneu service

Snurken... of heeft u ook ademstops tijdens de nacht? Vanaf 1 december 2016 kunt u voor screening, diagnose en behandeling terecht in Medisch Centrum Landscheiding (Isabellaland 150) bij Slaapapneu Service. U kunt ons bereiken op 070 - 221 11 62 en via info@slaapapneuservice.nl. De zorg is verzekerd in het basispakket. Geen wachttijden!

Meer informatie

Tandarts

In onze locatie Landscheiding is ook een tandarts gevestigd. Indien u dichtbij praktijk de Landscheiding woont of werkt kunt u ook gebruik maken van deze locatie. U kunt uw overstap telefonisch doorgeven op 070 - 399 90 37 of via het contactformulier op de website (met vermelding van eventuele gezinsleden die overstappen).

Meer informatie