Direct contact? Bel: 070 - 222 30 00

Home > Nieuws > Belangrijke wijzigingen Medisch Centrum Loudon...

Belangrijke wijzigingen Medisch Centrum Loudon en Medisch Centrum Landscheiding

Geachte patiënt,

Door de toenemende aanwas van nieuwe patiënten is er ruimtegebrek ontstaan op onze vestigingen Loudonstraat en Isabellaland. Er is behoefte om onze activiteiten gelijkmatiger over 2 vestigingen te spreiden en de twee centra meer te integreren.

Met ingang van 1 maart 2021 zijn er daarom twee belangrijke veranderingen in onze praktijk:

  • Medisch Centrum Landscheiding verhuist naar een nieuwe locatie, Bordewijklaan 7 in Mariahoeve. Dokter Van der Zwan blijft uw huisarts, dokter Orasji zal dokter Ter Haar opvolgen.
  • Dokter Hulsebosch verhuist van de Loudonstraat naar de Bordewijklaan. De overige huisartsen verhuizen niet en blijven op de Loudontraat.

Het nieuwe Medisch Centrum op de Bordewijklaan krijgt, net als de vestiging op de Loudonstraat, de naam Medisch Centrum Loudon. Adresgegevens per 1 maart 2021:

Medisch Centrum Loudon (locatie Bordewijklaan), Bordewijklaan 7, 2591 XR Den Haag

Medisch Centrum Loudon (locatie Loudonstraat), Loudonstraat 118, 2593 WB Den Haag

De huisartsen zullen hun praktijk hebben op de begane grond van het pand aan de Bordewijklaan 7. Andere gebruikers van het mooie, moderne, witte kantoorgebouw zijn de Nederlandse Obesitaskliniek, Koninklijke Visio en een tandartsenpraktijk. Het hele complex zal dus in het teken staan van gezondheidszorg. De bereikbaarheid is zeer goed met tram en trein op loopafstand en een ondergrondse parkeergarage voor mindervaliden.

De praktijkondersteuners, psychologen, diëtist en bloedafname zullen ook verhuizen. Voor u als patiënt verandert er niets, u blijft onze best mogelijke zorg ontvangen van uw eigen huisarts, assistentes en andere zorgverleners. Voor sommigen zal de nieuwe praktijk verder weg zijn, voor anderen dichterbij.

De verbouwing is in volle gang om onze nieuwe praktijk tot een mooi en modern gezondheidscentrum te maken. Graag verwelkomen wij u vanaf 1 maart a.s. op de Bordewijklaan, waar u te zijner tijd ook kennis zult maken met onze nieuwe huisarts, dokter Orasji.

Met vriendelijke groet, namens alle huisartsen en medewerkers van Medisch Centrum Loudon.

--------------------

Aan de patiënten van dokter Hulsebosch

Geachte heer/mevrouw,

Mijn praktijk verhuist met ingang van 1 maart naar de Bordewijklaan 7 in Mariahoeve. Wij als huisartsen van Medisch Centrum Loudon zijn daar een nieuwe vestiging begonnen. Op de Loudonstraat komen we ruimte tekort om de toename van het aantal patiënten op te vangen. Vandaar de verdeling over 2 locaties.

Behalve de plaats verandert er niets. Ik blijf uw huisarts, met dokter Yntema op dinsdag. Telefoonnummer, website, bloedafname, doktersassistentes en praktijkondersteuners blijven dezelfde.

Het prachtige gebouw heeft een volledige medische bestemming. Huisartsen en tandartsen op de begane grond, Stichting Visio en de Nederlandse Obesitas Kliniek op de verdiepingen.

Zodra de Corona epidemie het toelaat, nodigen wij u uit voor een feestelijke opening.

Met vriendelijke groet, ook namens alle huisartsen en medewerkers van Medisch Centrum Loudon.

R. Hulsebosch

--------------------

Aan de patiënten van dokter Ter Haar

Geachte heer/mevrouw,

Met dit bericht wil ik u laten weten dat ik per 1 februari 2021 vertrek als huisarts van Medisch Centrum Landscheiding. Ik heb hier de afgelopen tijd met veel plezier gewerkt. Ik wil u dan ook bedanken voor het fijne contact en het vertrouwen. 

Per 1 februari start ik een eigen praktijk in het centrum van Den Haag. Ik wens u al het goeds! Wie weet komen we elkaar in de toekomst nog eens tegen. 

Hartelijke groet, Joep ter Haar