Direct contact? Bel: 070 - 222 3000

Home > Nieuws > Bereikbaarheid van de praktijk in de zomer

Bereikbaarheid van de praktijk in de zomer

Geachte patiënt,

In de zomerperiode vanaf 1 juli is onze praktijk beperkter bereikbaar in verband met vakanties van de huisartsen en de medewerkers. Er is momenteel onvoldoende zorgpersoneel. Het is ons daarom niet gelukt om voor alle dagen voldoende vervanging te organiseren. Wat betekent dit voor u?

* De praktijk blijft de gehele zomer geopend, van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. 

* Doordat er minder assistenten aanwezig zijn kunnen de wachttijden aan de telefoon oplopen. Neemt u daarom alleen telefonisch contact op met de praktijk als u dringende medische vragen vragen heeft.

* Op sommige dagen zijn er minder huisartsen aanwezig, dat betekent dat het kan voorkomen dat u door een andere dan uw eigen huisarts gezien wordt, wanneer u op korte termijn een afspraak nodig heeft.

* Als u een minder urgente afspraak met de huisarts nodig heeft, moet u soms enkele dagen wachten voordat u bij een van de huisartsen terecht kunt. 

Wij proberen u zo goed mogeljk van dienst te blijven. Maakt u voor niet-spoedeisende vragen alstublieft zo veel mogelijk gebruik van MijnGezondheid.net. Via dit kanaal kunt u via e-consult korte niet urgente vragen aan de huisarts stellen, die u dan binnen enkele dagen zal antwoorden. Ook kunt u herhaalrecepten aanvragen, of labuitslagen inzien. Heeft u vragen over vaccinatie gerelateerde zaken, mailt u deze dan naar covid@mcloudon.nl

Wij vragen uw begrip en willen u op voorhand danken voor uw medewerking en flexibiliteit.