Direct contact? Bel: 070 - 222 30 00

Home > Nieuws > Bereikbaarheid van de praktijk

Bereikbaarheid van de praktijk

Geachte patiënt,

Op dit moment zijn wij door een lagere personele bezetting helaas maar tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar. Daarna zijn wij alleen bereikbaar voor spoed en inter-collegiaal overleg. Op sommige dagen zijn wij helaas genoodzaakt de telefoonlijn al vroeger op de dag op de spoed stand te zetten. 

Luistert u alsublieft goed naar de telefoontekst. 

Er is momenteel onvoldoende zorgpersoneel. Ook hebben wij te maken met uitval door ziekte en openstaande vacatures. Doordat er minder assistenten aanwezig zijn kunnen de wachttijden aan de telefoon oplopen. Neemt u daarom alleen telefonisch contact op met de praktijk als u dringende medische vragen heeft. 

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te blijven. Maakt u voor niet-spoedeisende vragen alstublieft zo veel mogelijk gebruik van MijnGezondheid.net. Via dit kanaal kunt u via e-consult korte niet urgente vragen aan de huisarts stellen, die u dan binnen enkele dagen zal antwoorden. Ook kunt u herhaalrecepten aanvragen, of labuitslagen inzien. Zo helpt u ons de wachttijd aan de telefoon te verkorten.

Wij vragen uw begrip en willen u op voorhand danken voor uw medewerking en flexibiliteit.