Direct contact? Bel: 070 - 222 30 00

Home > Nieuws > Informatie corona vaccinatie

Informatie corona vaccinatie

Hier vindt u informatie over de Corona vaccinatie.

Wij zullen deze informatie per groep patiënten die wordt uitgenodigd steeds bijwerken, en volgen hierin de informatie en aanwijzingen die de Rijksoverheid ons geeft. Er wordt gevaccineerd in leeftijdsgroepen. Alleen de leeftijdsgroepen die hieronder vemeld staan kunnen binnenkort een uitnodiging verwachten:

Personen van 90 jaar en ouder: Vanaf week 4 zullen de 90+ patiënten, die mobiel genoeg geacht worden, een uitnodiging voor de vaccinatie ontvangen. U maakt hiervoor een afspraak bij de GGD, niet bij uw huisarts. Uitnodiging en informatie krijgt u thuis gestuurd, hierin staat precies vermeld wat u moet doen om een afspraak te maken. Laat u zo nodig helpen door een familielid. Patiënten die niet voldoende mobiel geacht worden, ontvangen nog geen uitnoding. Zij worden op een later tijdstip thuis gevaccineerd. Wanneer dat is, is nog niet bekend.

Personen van 85 - 89 jaar: Vanaf 29 januari ontvangt deze groep een uitnodiging voor een vaccinatie. U maakt hiervoor een afspraak bij de GGD, niet bij uw huisarts. Uitnodiging en informatie krijgt u thuis gestuurd, hierin staat precies vermeld wat u moet doen om een afspraak te maken. Laat u zo nodig helpen door een familielid. Naar verwachting heeft uiterlijk 9 februari deze gehele doelgroep een uitnodiging ontvangen.

Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren. De informatie is helaas ook voor ons nog niet in detail beschikbaar. Wij willen u danken voor uw begrip.

Voor meer informatie over het vaccineren verwijzen wij u naar Thuisarts.nl en Rijksoverheid. U kunt ook bellen naar informatienummer 0800-1351.