Direct contact? Bel: 070 - 222 30 00

Home > Nieuws > Inzet verpleegkundig Specialist

Inzet verpleegkundig Specialist

Met ingang van 15 mei 2023 zal Monique van der Hoeven starten als Verpleegkundig Specialist (VS) in ons medisch centrum. De belangrijkste reden voor ons om een VS in te zetten in onze huisartsenpraktijk is de toegenomen werkdruk. De zorgvraag neemt steeds meer toe en wordt ook complexer. Hierdoor moeten patiënten vaak langer wachten om een afspraak bij de huisarts te kunnen maken. De VS neemt diverse taken op zich en is breed inzetbaar. Hierdoor worden taken binnen onze huisartsenzorg herschikt en komt er meer tijd voor de patiënt. De extra tijd verhoogt de kwaliteit én de continuïteit van de zorg.

De Verpleegkundig Specialist gaat namens alle huisartsen van ons centrum werken en kan veel zorg van de huisarts overnemen. Zo is er veel sneller plek om u te helpen met uw zorgvraag. De VS handelt zelfstandig maar kan altijd ruggenspraak houden met de huisarts.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze zorg nog verder verbeteren met de inzet van onze Verpleegkundig Specialist. Wij zien uit naar haar komst!

De huisartsen van Medisch Centrum Loudon