Direct contact? Bel: 070 - 222 30 00

Home > Nieuws > Nieuws bloedafname

Nieuws bloedafname

Met ingang van februari is ook bloedafname op onze locatie Bordewijklaan gestart, op dit moment eenmaal per week op vrijdag van 08.00 tot 09.30 uur. Op de Loudonstraat blijven de tijden ongewijzigd; maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 10.30 uur.

Bloedafname is alleen mogelijk op afspraak. Deze afspraken kunnen nu ook online worden ingepland via MijnGezondheid.net. Voor het maken van een afspraak dient u al in het bezit te zijn van een labformulier van de praktijkondersteuner, huisarts of specialist. Het online maken van een afspraak is niet bedoeld als aanvraag voor bloedafname.

Ook bloedafname in het HMC kan vanaf nu alleen nog op afspraak. Deze kunt u zelf inplanen via het patiëntenportaal MijnHMC

Verder blijven de regels van kracht zoals ze waren. U mag alleen naar onze praktjk komen wanneer u geen coronaklachten heeft. Heeft u klachten die kunnen duiden op corona, dan moet u zich eerst laten testen, en thuis wachten op de uitslag. Alleen bij een negatieve uitslag mag u naar onze praktijk toe komen.

Hartelijk dank voor uw medewerking.