Direct contact? Bel: 070 - 222 30 00

Home > Nieuws > Vacature Doktersassistent

Vacature Doktersassistent

Medisch Centrum Loudon is een grote huisartsenpraktijk in Haagsche Hout. Onze praktijk draait op volle toeren en biedt een uitdagende en enerverende werkomgeving. Collegialiteit en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken hard, wij werken samen, met plezier én humor.

Om 08.00 uur gaan de telefoonlijnen open, hier begint jouw uitdaging! Telefonische triage is een belangrijk onderdeel van je werk, en onze lat ligt hoog. Je luistert goed naar de patiënt en weet precies de juiste vragen te stellen, waardoor je heel goed afwegingen kunt maken. Omdat jij een zeer ervaren triagist bent, kun jij goed zelfstandig functioneren en weet je waar je grenzen liggen. Er is altijd ruimte om een collega te raadplegen en ook de lijnen met de huisartsen zijn kort.

Naast de telefonische triage doe je kleine verrichtingen in het assistentenlab. Jij bent bedreven in alle voorkomende handelingen en zorgt ervoor dat je deze kennis op peil houdt. Daarnaast zijn er, roulerend met het gehele team, administratieve taken en fungeer je steeds een dagdeel als omloop en vraagbaak. Kortom, in onze praktijk hoef je je geen moment te vervelen!

Binnen ons Medisch Centrum werken 9 huisartsen, 1 POH-GGZ, 3 POH-Somatiek, 7 doktersassistentes, een gastvrouw en een praktijkmanager.

Wat wij van jou vragen

· Je bent gediplomeerd en ervaren Doktersassistent

· Je houdt van hard werken en bent stressbestendig

· Je bent klantvriendelijk, voorkomend en geduldig

· Je gedijt goed in een dynamische omgeving

· Je bent collegiaal en houdt van samenwerken

· En niet te vergeten, je hebt of houdt van humor!

Wat wij jou bieden

· Een enerverende werkplek met veel uitdaging in een groot medisch centrum

· Veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en een jaarlijks scholingsbudget

· Een ervaren en gezellige groep assistentes van wie je kan blijven leren

· Een functie als Doktersassistent voor 25,5 uur per week

· Salaris conform CAO huisartsen. Je begint in schaal 4, afhankelijk van je ervaring. Wij bieden gediplomeerd assistenten de mogelijkheid om door te groeien naar schaal 5/6.

Reageren

Ben je enthousiast geworden en wil je op volle kracht met ons mee doen? Solliciteer dan direct op deze advertentie via de button ‘solliciteer’. Voor vragen over de functie en de praktijk kun je contact opnemen met Wendy Stumpel, praktijkmanager, telefoon: 070-222 3000. We zijn benieuwd naar jouw reactie!