Direct contact? Bel: 070 - 222 3000

Home > Overige specialismen > Podotherapie

Podotherapie

Podotherapie van der Pas bestaat reeds 20 jaar met praktijkruimtes in Zuid-Holland en Brabant. Patiënten kunnen bij ons terecht voor voetklachten, klachten aan het steun- en bewegingsapparaat zoals knie- heup en rugklachten, vermoeidheidsklachten, overbelasting klachten, sportblessures en klachten bij suikerziekte en reuma. Onderzoeken worden verricht middels 2D en 3D scanners, gaan- en ganganalyse en een uitgebreid onderzoek van voeten, knieën, heupen en rug.

Onze handgemaakte podotherapeutische zolen worden vervaardigd in eigen laboratorium in onze hoofdvestiging in Leidschendam, waardoor wij hoge kwaliteit en snelle levering kunnen garanderen.

Vanaf heden breiden wij onze diensten uit met het efficiënt behandelen van voetschimmelnagels. Dit doen wij met een Nail Laser Systeem. Het is een nieuwe behandeling voor schimmelnagels die medicijnen overbodig moet maken. Het is een veilige behandeling waarvan de werking berust op de selectieve opwarming van de schimmel, terwijl de huid en nagel gespaard blijven. De resultaten bij meer dan 100.000 patiënten wereldwijd lijken zeer goed: mogelijk bij 70-80% van de behandelde patiënten treedt sterke verbetering of genezing van de misvormde nagel op. In Nederland is nagel laseren vrijwel een nieuwe techniek. Als hiermee het maandenlang slikken van tabletten kan worden voorkomen, is dit een grote winst.

Meer informatie over Podotherapie van der Pas

Contact

Voor meer informatie of verwijsbriefjes kunt u contact opnemen met ons secretariaat,

Podotherapie Van der Pas
Loudonstraat 118
2593 WB Den Haag

  070 - 327 76 34